'Vakit Dar' Diyerek Durmuyorlar

MHP Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk ve milletvekili adayı Faraç Çelebi, şoför ve anons görevlisinin mola verdiği sırada onların görevini yerine getiriyor.

MHP Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk ve milletvekili adayı Faraç Çelebi, seçim otobüsü şoförü ve anons görevlisinin mola verdiği sırada, direksiyon ve mikrofon başına kendileri geçerek kampanyaya ara vermeden devam ediyor.

Meclis'in aldığı kararla 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için partiler ve adaylar yoğun bir kampanya dönemi geçiriyor.

MHP Siirt İl Başkanı Cantürk ve milletvekili adayı Çelebi de seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Partilerinin seçim aracında görevli şoför ve anons görevlisinin zorunlu olarak istirahat ettiği dönemlerde dahi kampanyaya ara vermek istemeyen Cantürk ve Çelebi, şoför ve anonsçunun yerine geçerek, halka ulaşmaya çalışıyor.

Cantürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı ve partilerinin seçimlerden başarıyla çıkması için her türlü gayeti gösterdiklerini söyledi.

Seçimlere az bir zamanın kaldığını ve her fırsatı değerlendirmeye çalıştıklarını belirten Cantürk, "Hatta öyle bir şevkle çalışıyoruz ki şoförlerimiz dinlendiği zaman aradaki molada adaylarımız ile birlikte direksiyona geçiyoruz. Sırf ara vermemek için sürekli hizmette bulunmak için çalışıyoruz ve bu memlekette çok şeyin değişeceğine inanıyorum. Zaman, MHP'nin zamanı, hizmet zamanıdır." dedi.

Cantürk, seçim kampanyası döneminde girilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmadıklarını ifade ederek, halkın partilerine yoğun bir ilgi gösterdiğini ve partilerinin hak ettiği yere geleceğini anlattı.

- "Şoförlük de yaparız, vekillik de"

MHP Siirt milletvekili adayı Faraç Çelebi de zaman kaybetmemek için il başkanı ve parti teşkilatlarıyla seçmenin hem gönlünü hem oyunu kazanmak için çalıştıklarını aktardı.

Makama değil hizmete talip olduklarına dile getiren Çelebi, "Bunun için şoförlük de yaparız, vekillik de yaparız. Seçimleri kazanmak için elimizden gelen her türlü imkanı kullanacağız. Bizim için makam koltuğu ve araç koltuğu fark etmez. Sadece seçim aracımızı kullanmak değil gerektiğinde vatandaşlarımıza kendi elimizle çay servisi de yaparız. Siirt halkını memnuniyetini gördükçe biz daha çok mutlu oluyoruz." diye konuştu.

Çelebi, seçimlerin birlik, beraberlik ve huzur içerisinde geçmesini de diledi.
Kaynak: AA