Basın Ve Siyasiler İftarda Buluştu
Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde kentteki basın mensupları ile STK temsilcileri ve siyasiler bir araya geldi.

Konuşmalarında Van ve Türkiye için hizmet veren tüm siyasetçilere teşekkür eden Yazlık, “Yeni dönemde de milletvekili mazbatasını alarak mecliste bizleri temsil edecek olan tüm adaylara başarılar diliyoruz. Bugüne kadar ilimize hizmet etmiş kim varsa hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Birbirimizi seveceğiz, birbirimizi doğru anlayacağız. Kendimiz için değil, kentimizin geleceği açısından bazı zorluklara göğüs germek zorundayız. Caddede dolaştığımızda birbirimizin yüzüne bakacak erdemliliğimizi her zaman korumalıyız. Bu anlamda bizler Van basını olarak, bugün böyle bir iftar programı düzenledik. İnşallah birlik ve beraberliğimiz daim olur" ifadelerini kullandı.
AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, AK Parti Van Milletvekili Adayı Osman Nuri Gülaçar AK Parti Eski İl Başkanı Zahir Soğanda’nın da birer konuşma yaptığı program, plaket töreni ile sona erdi.
