Kaymakam Öter, Şehit Ailesiyle İftar Yaptı

Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, şehit ailesini ziyaret ederek, birlikte iftar yaptı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 1993 yılında terör örgütü PKK'nın karakol baskını sonucu şehit olan jandarma er Taner Seloğlu'nun ilçeye bağlı Kötek köyündeki ailesini ziyaret eden Öter, aileyle oruç açtı.

Şehidin ağabeyi Hacı Kamil Seloğlu'nun evine misafir olan Kaymakam Öter ve eşi, şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu ve onların huzur ve refahı için ne gerekiyorsa yapıldığını ifade etti.

Kaymakam Öter, tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, "Şehitlerimiz vatan uğruna gözünü kırpmadan canlarını feda etmiş, müstesna insanlardır. Onlar Cenab-ı Allah'ın vaat ettiği cennette, ebedi alemdeler. Aileleri ise bizlerin emanetleridir. Genç yaşta şehit verdikleri evlatlarının acılarını yüreklerinde taşırken onların yanlarında olmak, onların sıkıntılarını gidermek, devletin şefkat elini göstermek bizlerin görevidir. Şehit verdiğimiz jandarma er Taner Seloğlu'nun ailesini ziyaret edip onlarla birlikte bir sofra başında iftar ettik. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Gazilerimize acil şifalar versin." diye konuştu.

Kaynak: AA