Raylarda Yürüyüş Ölümle Bitiyordu
Doğu Ekspresi Erzurum’un Aşkale ilçe çıkışında raylarda oturan genç kıza çarptı. Yaralanan genç kız tedavi altına alındı.

İki kız lise öğrencisi kulaklarında kulaklıklarla raylarda yürürken Aşkale istasyonundan yeni hareket eden tren yolda yürüyen kızlara uzun uzun düdük çalsa da kulaklarındaki kulaklıklar yüzünden trenin sesini duymayan kızlardan biri son anda yoldan kaçmayı başarırken isminin Yağmur Gürbüz olduğu öğrenilen kıza çarptı.
Olaya tanık olan çocuklar, “Tren uzun uzun düdük çaldı biz de raylarda yürüyen ablalara bağırdık ama kulaklarında kulaklık olduğundan bizi de duymadılar ama ablanın biri son anda atladı, yoldan ötekine de tren çarptı” dediler.
Kazada yaralanan Yağmur Gürbüz, olay yerine gelen ambulansla Aşkale İlçe Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Yağmur Gürbüz Erzurum’a sevk edildi. Kazanın ardından Aşkale Emniyet Müdürlüğü olay yeri ekipleri bölgede incelemelerde bulundu. Erzurum’a sevk edilen Yağmur Gürbüz’ün hayati tehlikesinin olmadığı bilgisine ulaşıldı.
(Celal Dilsiz /İHA)
