Muharrem İnce seçimi kaybederse...

Muharrem İnce seçimi kaybederse Kemal Kılıçdaroğlu'na koltuğunda rahat vermez!

Muharrem İnce seçimi kaybederse...
Muharrem İnce seçimi kaybederse...
Habertürk yazarı Sevilay Yılman, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Yılman, Muharrem İnce'nin seçimi kaybettiği takdirde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na genel başkanlık koltuğunda rahat vermeyeceğini söyledi.

Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı aday olarak büyük bir risk aldığını söyleyen Sevilay Yılman, 'İnce seçimi kaybederse Yalova'ya dönüp sıradan bir insan gibi yaşamaya devam etmez' ifadelerini kullandı.

İşte Sevilay Yılman'ın yazısındaki o bölüm;


....İnce öyle ya da böyle büyük risk aldı. Kılıçdaroğlu'nun alamadığı bir risk! Bir bakıma ateşten gömlek giydi Cumhurbaşkanı adaylığına soyunarak. Kazanırsa şayet, yani Cumhurbaşkanı seçilirse onu oraya taşıyan Kılıçdaroğlu'na vefasızlık yapacağını düşünmüyorum ben. Tabii eğer egosuna yenik düşmezse, benim tanıdığım İnce, “Sayın genel başkan, siz partinin başında durmaya devam edin... Ben yeni sistem gereği hükümeti kurup işime odaklanayım” der.

Kaybederse ama... O İnce Yalova'ya dönüp de sıradan bir insan gibi yaşamaya devam etmez. “Ben Cumhurbaşkanı adayı olmuş bir kişiyim. Kaybetmiş de olsam ben bu milletin tercihine birinci sıradan sunulmuş bir ismim! Genel başkanlık artık benim hakkımdır” der ve Kılıçdaroğlu'na o koltukta rahat vermez.