Nedim Şener'i ifadeye çağırdılar

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun şikayetçi olduğu gazeteci Nedim Şener ifadeye çağrıldı.

Nedim Şener'i ifadeye çağırdılar
Nedim Şener'i ifadeye çağırdılar
Açıklama gazeteci Nedim Şener'den geldi. Şener, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden İstanbul Emniyet Müdürlüğünce ifadeye çağrıldığını yazdı.
 
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun kendisinden şikayetçi olduğunu aktaran Şener, ' CHP'nin çapsız İstanbul İl Başkanı C.K. şikayet etmiş. Dur bakalim ne olacak' ifadelerini kullandı.

Nedim Şener bir süre önce CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun partisinin İstanbul il başkanını belirleyen seçimlere müdahale ettiğinin iddia edildiğini yazmıştı.

Şener, 'Parti içi mesele olduğu için bu konuya girmek istemezdim ama CHP'lilerden hiç almadığım kadar telefon ve mesaj alıyorum ve rahatsızlıkları gitgide artıyor. Yalnız C.K'dan değil Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun tutumundan. C.K'nın seçilmesinden önce sessiz kalan hatta seçildikten sonra kutlayan önemli isimler bile rahatsızlıklarını paylaşmaya başladı' ifadelerini kullanmıştı.
 
Öte yandan Şener'in Canan Kaftancıoğlu'ndan isminin ve soyadının baş harfleriyle bahsetmesi dikkat çekmişti. Nedim Şener bu tutumunu Twitter sayfasından açıklamıştı.