Malatya'dan Kısa Kısa

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mevlüt Aslanoğlu Caddesi'nde değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 700 metre uzunluğunda 20 metre genişliğindeki Mevlüt Aslanoğlu Caddesi'nde altyapı çalışmaları tamamlanırken, üst yapı çalışmaları ise geceli gündüzlü devam ediyor.

Caddede kaldırım, yol ve otopark çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, cadde üzerine tek taraflı bisiklet yolu da yapıyor. Aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmalarıyla yolu güzelleştirecek olan Büyükşehir Belediyesi, işin büyük bölümünü tamamladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Mevlüt Aslanoğlu Caddesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

- Ramazan geceleri devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ tarafından organize edilen Malatya Ramazan Geceleri teravih namazı sonrası farklı etkinliklerle devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki fuar alanında gerçekleşen etkinlikler, ramazan ayının ruhuna uygun şekilde, Kur'an- ı Kerim, ilahi, marş, ezgi, tasavvuf müzik dinletisi, şiir okuma, tiyatro, sohbet ve söyleşi gibi etkinlikler ile gerçekleşiyor.

Her gün farklı sanatçıların sahne aldığı etkinliklerde ilahi ve ezgi sanatçıları Celalettin Ada, Esat Aydoğan, Murat Belet, Emrah Güneş sahne aldı.

Kaynak: AA