Küçükçekmece'de Renkli Ramazan Akşamları
Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan ayı boyunca mübarek ayın manevi iklimine uygun pek çok etkinliği Küçükçekmecelilerle buluşturuyor.

Manevi iklim yaşatılıyor
Yöresel çadırlar ve Hünerli Eller Çarşısı ile renklenen Fevzi Çakmak Meydanı’ndaki etkinlikler, Hacivat ve Karagöz orta oyunlarıyla başladı.
Kanun sanatçısı Ramazan Söyler, ilahileriyle katılımcılara manevi iklimi yaşatırken, Şair Serdar Tuncer okuduğu şiirler ve sesiyle katılımcıları mest etti. Cihan Yıldız ise seslendirdiği deyiş ve türkülerle geceye damga vurdu. Alanda hem ebeveynler hem de çocuklar keyifli vakit geçirdi. Kurulan tezgahlarda çocuklara pamuk şeker ve macun ikramı yapıldı.
Küçükçekmece Belediyesi’nin alanda kurmuş olduğu, Osmanlı motifleriyle dikkatleri çeken stand Küçükçekmecelilerden büyük ilgi gördü.
Ramazan ayına ayrı bir renk katmak amacıyla bir ay boyunca Fevzi Çakmak Meydanı’nda devam edecek olan etkinliklere, İskender Pala, Nihat Hatipoğlu, Mustafa Karataş gibi pek çok ünlü isim de sohbetleriyle konuk olacak.
