Muharrem İnce'nin sözlerindeki tehlike

Abdullah Çiftçi, Muharrem İnce'nin '4. Sanayi Devrimi' sözlerinde bekleyen gizli tehlikeyi anlattı.

Muharrem İnce'nin sözlerindeki tehlike
Muharrem İnce'nin sözlerindeki tehlike
Stratejist Abdullah Çiftçi, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin sözlerinde bahsettiği '4. Sanayi Devrimi' için oldukça dikkat çekici açıklamlarda bulundu.

Çiftçi, 4. Sanayi Devrimi ile ilgili Muharrem İnce'ye uyarılarda bulunurken 'Yarın bir gün robotlar geldiğinde akıllı robotlar biz nasıl önlem alacağız? Onları anlatmadan 4. Sanayi Devrimi demek güle oynaya bunlara teslim olmaktır. 'diye konuştu.

SANAYİCİ DEĞİL POLİTİKACI

4. Sanayi Devrimi'nin iyi araştırılmaması halinde sıkıntılar yaşanabileceğine dikkat çeken Çiftçi ' Türkiye'de sanayi devrimi nasıl bir dijital uygarlık nasıl bir yaşam tarzı getirdiği araştırılmazsa onların borazanlığını yapmış olursunuz. Muharrem İnce kendisi sanayici değil, politikacı. Devletin düzeninin, çocuklarının, aile yapısının bundan sonra nasıl düzenleneceğini konuşması lazım. 4. Sanayi Devrimi ailemizi, devletimizi nasıl değiştircek. Ve yarın bir gün robotlar geldiğinde akıllı robotlar biz nasıl önlem alacağız? Onları anlatmadan 4. Sanayi Devrimi demek güle oynaya bunlara teslim olmaktır. ' dedi.