Engelliler Zabıta Oldu
Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında üniforma giyen zihinsel ve bedensel engelli gençlerle mesai yapıp, moral aşıladı. Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Şaban Acar, engelli zabıtaları makamında ağırlayıp, çeşitli ikramlarda bulunarak, Başkan Hüseyin Sözlü’nün dezavantajlı bireylerin yaşama sevincini arttıran ve hayata daha sıkı tutunmalarını sağlayan hizmetlerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Engelli zabıtaların ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Şaban Acar, Başkan Hüseyin Sözlü’nün dezavantajlı bireylerin yaşama sevincini arttıran ve hayata daha sıkı tutunmalarını sağlayan hizmetlerinin artarak devam edeceğini vurguladı.
Engelsiz Yaşam Farkındalık Derneği Başkanı Hacer Bulut ise Başkan Hüseyin Sözlü’nün destekleriyle engelli bireylerin ve ailelerinin yurt gezileri yaptığını, tatil imkanı bulduğunu, müzikli etkinliklerde gönüllerince eğlendiğini dile getirip, Şaban Acar’ın şahsında Adana Büyükşehir Belediyesi’nin tüm yöneticilerine teşekkür etti. Bulut, bir engelli gencin yaptığı tabloyu günün anısına Şaban Acar’a hediye etti.
