Eskişehir Başka Bir Değeriyle Buluştu
Eskişehir Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından hazırlanan “Eskişehir Değerleriyle Buluşuyor” projesinin beşinci konuğu Hakim Musa Yeşil oldu.

Projenin beşinci konuğu ise Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi Başkanı Musa Yeşil oldu. Yeşil, hukuk alanında önemli bir kariyere sahip olarak Eskişehir’ in değerlerinden biri olarak kabul görüyor. Program kapsamında Anadolu Üniversitesinde bulunan Hakim Musa Yeşil, kariyeri hakkında öğrencilere bilgiler verip deneyimlerini paylaştı.
Düzenlenen konuşmaya Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri ile Eskişehir Anadolu Lisesi öğrencileri yoğun katılım gerçekleştirdi. Musa Yeşil’in konuşmasına Vali Yardımcısı Akın Ağca, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Aydın, öğretim görevlileri ve öğrenciler katılım gösterdi.
