TTK'dan 'Karadeniz'de Millî Mücadele' Konferansları
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesindeki Türk Tarih Kurumunun 2-4 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenleyeceği bir dizi konferans ile Millî Mücadele sırasında Karadeniz’de yaşanan olaylar kapsamlı olarak ele alınacak.

3 VE 4 MAYIS
3 Mayıs günü Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Refik Turan’ın yöneteceği ikinci toplantı, Trabzon’da düzenlenecek. Prof. Dr. Güray Kırpık, Prof. Dr. Hikmet Öksüz ve Prof. Dr. Mesut Çapa’nın konuşmacı olduğu etkinliğe, Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliği yapacak.
Konferans serisi, 4 Mayıs günü Rize’de Doç. Dr. Zehra Aslan oturum başkanlığında, Prof. Dr. Güray Kırpık ve Prof. Dr. Mehmet Okur’un sunumlarıyla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde düzenlenecek olan konferansla sona erecek.
