Gazetecilerden Polise Sürpriz
Balıkesir’de 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla gazeteciler polisler için ilginç bir sürpriz yaptı. Polisi arayarak bomba ihbarı yapan gazeteciler, polislere unutamayacakları bir gün yaşattı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek gazetecilere teşekkür ederek, "Gerçekten böyle bir anlamlı günde bizleri unutmadınız. Aslında sizlerin de günü kutlu olsun, çünkü hepimizin günü. Sizler polis muhabirisiniz. Her zaman birlikteyiz alanda ve sahada. Böyle bir günde böyle bir sürpriz de çok güzel oldu. Hep birlikte olmak bizi mutlu etti. Çok teşekkür ediyorum" dedi.
Olay yerine gelen yunus ekiplerinden bir polis memuru ise, "Olaya hızlı bir şekilde intikal sağladık. Elimizdeki işi bırakarak, gereken tedbiri aldık. Konunun gereği yapıldı. Yunuslar, asayiş ekipleri ve polisler her zaman halkımızın emrinde, hizmetinde. Bu da sürpriz oldu bizim için. Bizim günümüzü unutmadığınız için teşekkür ederiz hepinize, çok sağ olun" dedi.
Ardından gazeteciler ve polisler pastayı keserek hatıra fotoğrafı çektirdi.
