Sincan Laleler İle Renklendi
Sincan’da baharın gelmesiyle Sincan Belediyesi ilçeyi çiçek bahçesine dönüştürdü. Birkaç ay önce ekimi gerçekleşen laleler Sincan sokaklarını sarıdan kırmızıya, mordan beyaza boyadı.

Sincan halkı memnun
Laleler Sincanlılar tarafından büyük beğeni topluyor. İlçenin dört bir yanında açan yaklaşık 2 milyon lale vatandaşların fotoğraf karelerini de süslüyor. Ressamların tablolarını aratmayan görüntüyü kaçırmak istemeyen Sincanlılar parklara akın ediyor. Parklarda zaman geçiren Sincanlılar mis gibi kokusunun yanı sıra görüntüsüyle de beğeni toplayan laleler arasında keyifli saatler geçiriyor. Çevreyi güzelleştirme gayreti içinde olan Sincan Belediyesi’ne destek veren halk, laleleri dikkat ve özverisi ile koruyor. Rengârenk laleler mayıs ayı ortalarına kadar ilçeye renk katmaya devam edecek.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Her yıl şehrimizin dört bir yanına diktiğimiz laleler ile ilçemiz daha zarif ve güzel görünüyor. Baharın gelmesiyle belediye olarak kentimizin daha güzel görünmesi ve ilgi çekmesi adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
