Miras Atölyesi 1 Projesi Değerlendirme Toplantısı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Dairesi Başkanlığı ve Trakya Kalkınma Ajansınca sürdürülen Miras Atölyesi 1 Projesi'nin değerlendirme toplantısı yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Süleymanpaşa ilçesi Ertuğrul Mahallesi Rakoczi Müzesi etrafında bulunan tarihi dokunun yeniden canlandırılarak gelecek nesillere ve turizme kazandırılması amacıyla başlatılan proje için Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Dairesi Başkanlığı ve Trakya Kalkınma Ajansınca çalışmalar sürdürülüyor.

Miras Atölyesi 1 Projesi ile kentin geleneksel kültürünü ve tarihi geçmişini yansıtacak bir merkez oluşturulması hedefleniyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, proje kapsamında bugüne kadar yapılanlar ve yapılacaklar değerlendirilirken, son durum hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Dairesi Başkanı Dilşad Ergin, belediye ve kalkınma ajansı yetkilileri katıldı.

Kaynak: AA