GTSO Başkanı Paşa Ağdemir Oldu
Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası komitelerine seçilen 25 isim başkan ve yönetimini belirledi. Büyük çekişmeye sahne olan seçim ilk turda eşitlikle sonuçlanırken, ikinci oylamada Paşa Ağdemir’in 13’e 11’oy üstünlüğüyle neticelendi.

Meclis Başkanı Hasan Yıldırım
Meclis içinde yapılan seçimde meclis başkanlığına Hasan Yıldırım açık oyla seçildi. Paşa Ağdemir’in başkan olmasından dolayı doğal üye olduğu genel kurul delegeliğine Atıl Güngör ve Ahmet Çakmak seçildi. Disiplin Kurulu ise Avcı Denizcilik, Çilingir Kardeşler Ltd., Gökhan Güzel, Tolga Kazanç ve Yekta Gıda’dan oluştu.
Seçimler sonrasında konuşan GTSO’nun yeni başkanı Paşa Ağdemir, ’’Mahmut Bey’e seviyeli seçim süreci geçirmemizi sağladığı için teşekkür ederim. Üyelerimize, meclis üyelerimize ve bizi uyararak yol gösteren basına da ayrıca teşekkür ederim. Bizim bundan sonraki hedefimiz, GTSO’nun ismine yakışır yönetim yapısı oluşturmak ve çıtayı daha yükseğe taşımak olacaktır. Bu anlamda, yönetim ve meclisimizle uyum içinde çalışarak, GTSO’nun 4 yıl sonra daha iyi noktada olmasını sağlayacağız’’ dedi.
(MŞ)
