KMTSO Başkanı Zabun Güven Tazeledi
KAHRAMANMARAŞ – Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) seçimlerinde mevcut Başkan Serdar Zabun güven tazeledi.

Meclis Başkanlığına M. Hanefi Öksüz, Meclis Başkan Yardımcılıklarına Abdulkadir Kurtul ve Mehmet Akif Gölcü, Katip Üyeliğe ise Ercan Aygün getirildi.
Serdar Zabun başkanlığında yeni Yönetim Kurulu ise Şahin Balcıoğlu, Hüseyin Özdal, Adnan Toprak, Mehmet Beşen, Abdullah Şirikçi, Mustafa Buluntu, Ertuğrul Korkut Tanrıverdi, Erdal Kanbur, Fatih Dinçer ve Nazlı Ceylan Balduk Kurtul’dan oluştu. Böylece, KMTSO Yönetim Kurulu’nda ilk kez bir bayan üye görev almış oldu.
KMTSO’nun TOBB Delegeleri, Mehmet Hanefi Öksüz, Şahin Balcıoğlu, Alişan Arıkan, Abdulkadir Kurtul, Lütfi Sabancı, Haluk Şerbetçi, Fürkan Bayazıt ve Mehmet Akif Gölcü oldu.
Disiplin Kurulu’na ise Ali Arpasatan, Atıf Şirikçi, Mehmet Eken, Abdurrahim Özge, İsmail Şeref Alkış ve Mustafa Evliya seçildi.
Hesapları İnceleme Komisyonu, Selahaddin Fazıl Sandaloğlu, Fehmi Arıkan, Mikdat Güzelbulut, Ahmet Gaffar Akarca ve Mahmut Bayazıt’tan oluştu.
KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, yeni yönetimi seçerken özen gösterdiklerini belirtti.
Tüm Meclis üyelerinin bu işe layık olduğunu fakat odaya zaman ayıracak ve sektörlerinde temsil kabiliyeti yüksek arkadaşları seçmeye çalıştıklarını belirten Zabun, “Bugün ilk Meclis toplantımızı yaptık. Disiplin kurulu üyelerimizin, Meclis başkanımızın, meclis başkan yardımcılarımızın ve özelliklede TOBB delegesiyle birlikte yönetimimizi seçmiş olduk. Sektörler bazında değerlendirme yaptık. Umarım başarılı bir yönetim olur" diye konuştu.
