Cem Yılmaz'ın o paylaşımına ne dediler?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın nü tablo paylaşımının Kandil gecesine denk gelmesi ve ardından yapılan eleştiriler Söylemezsem Olmaz programında gündeme geldi.

Cem Yılmaz'ın o paylaşımına ne dediler?
Cem Yılmaz'ın o paylaşımına ne dediler?
Cem Yılmaz'ın sosyal medyadan yaptığı nü tablo paylaşımı Kandil gecesine denk gelince takipçilerinden tepki yağmıştı. Yaşananlar Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz progamında gündeme geldi. 

'VATANDAN ÇOK SANAT SEVİYOR DEMEK Kİ'

Aynı gece çalışma esnasında çektiği bir videoyu paylaştığını anlatan program yorumcularından Bircan İpek, videoda müzik sesi olduğundan dolayı kendisine de tepki geldiğini söyledi.

'Din kimsenin tekelinde değil' diyen Bircan İpek, 'O yüzden bu tarz söylemleri alkış kokan, popülizm kokan söylemler olarak algılıyorum. Ona gelene kadar Cem Yılmaz hiçbir şey paylaşmıyor zaten. 15 Temmuz'da da yoktu. O sanat seviyor. Vatandan çok sanat seviyor demek ki. Ama bu nü fotoğraf daha değişik. Ben onu bilinçli bir şekilde paylaştığını düşünmüyorum. Ben bunun Kandil'e özel bir paylaşım olduğunu düşünmüyorum. O kadar da değil.' dedi. 

'CEM YILMAZ İLE ALLAH ARASINDA'

Bir diğer program yorumcusu olan Ali Eyüboplu ise ilk sözlerinde yorum yapmak istemediğini söylese de şöyle konuştu: Cem Yılmaz'ın Allah'a olan inancı, kutsal değerlere olan bakışı O'nunla Allah arasında bir sorun. Hepimiz gibi yaptıklarımızın sevapların ve günahların hesabını Allah'a vereceğiz. Hiçbir aracı bu konuda ne fayda sağlar ne de zararı dokunabilir. Bunu o gün paylaşması bir talihsizlik ama siyasi konulardaki çekingenliği başka bir şey, bunun Kandil'e denk gelmesi başka bir şey. Orada bilinçli bir hareket varken burada tesadüf var.