Nevşehir'den Kısa Kısa

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, çeşitli kurum amirlerinden oluşan heyetle Hacıbektaş ilçesinin köylerini ziyaret etti.

İlçeye bağlı, Mikail, Kisecik, Aşıklar, Anapınar ve Karaburç köylerinde vatandaşlarla buluşan Vali Aktaş, köylünün talep ve sorunlarını dinledi.

Vali Aktaş, ziyaret ettiği köylerde halkın dile getirdiği sorunların yıl içinde yapılacak çalışmalarla çözüme kavuşturulması için gayret edileceğini kaydetti.

Aktaş'a programında, Hacıbektaş Kaymakamı Yaşar Yiğit Demirer, İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli ile İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün eşlik etti.

- NEVÜ'de tiyatro gösterisi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Batman Üniversitesi öğrencilerinden oluşturulan İktisadi Düşünce Tiyatrosu, üniversite öğrencileri için sahne aldı.

NEVÜ Kongre ve Kültür Merkezindeki programda, "bırakınız oynasınlar, bırakınız sevsinler" konulu oyunda, geçmişte yaşamış çeşitli düşünürlerin, bugünkü olaylara vermesi muhtemel tepki ve iktisadi atışmalar eğlenceli ve öğretici şekilde ele alındı.

Üniversite öğrencilerinin halay çekmesinin ardından program sona erdi.

Etkinliğe, NEVÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şükran Güngör Tanç, Batman Üniversitesi İktisadi Düşünce Kulübü Sorumlusu Doç. Dr. Çiğdem Boz, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA