Fethi Yaşar, Batıkent Esnafı İle Buluştu
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ’’ Ankara ticaretinin yüzde 42’si ilçemizde yapılıyor. Açılan her işletme iş kapısı, aş kapısı diye bakıyoruz ve esnafımıza sahip çıkıyoruz’’ dedi.

Esnafın sorunlarıyla ilgilenmek, kentin sorunlarıyla ilgilenmektir diyen devam Yaşar, ’’Ankara ticaretinin yüzde 42’si ilçemizde yapılıyor. Bu büyük bir oran. Açılan her işletme iş kapısı, aş kapısı diye bakıyoruz ve esnafımıza sahip çıkıyoruz. Sizlerden biri olarak kapım esnafımıza hep açık kalacak’’ şeklinde konuştu.
Yaşar’ın ev sahipliğinde Meydan AVM’de düzenlenen kahvaltıya CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, Batıkentli muhtarlar ve 500’ün üzerinde esnaf katıldı.
