Çark Caddesi Projesine Destek Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Çark Caddesi Esnaf ve İş Adamları Derneği, SMMMO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sakarya 15 Temmuz Milli İrade Derneği ile bir araya geldi.

Çark Caddesi Projesine Destek Geldi
Sivil Toplum Kuruluşu üyelerinin yürütmüş olduğu faaliyetler hakkında bilgiler alan Başkan Zeki Toçoğlu, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Çark Caddesi Esnaf ve İş Adamları Derneği, Başkan Toçoğlu’nu makamında ziyaret ederek caddeyle ilgili projelerine destek istedi. Başkan Toçoğlu, “Çark Caddesi esnafımızın caddeye yönelik yapacakları çalışmaya, hazırlanan projeye destek vermeye hazırız. Bizim tek derdimiz şehrimizdeki esnafların güçlenmesidir. Esnaflarımızla bir araya gelelim, eksikleri tespit edelim. Hazırladığınız projeyi hayata geçirelim” diye konuştu.

Başkan Zeki Toçoğlu, Çark Caddesi esnafıyla yaptığı görüşmenin ardından Muhasebeciler Haftası kapsamında ziyarette bulunan Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğrul Kocacık ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. SMMMO Üyelerinin Muhasebeciler Haftası’nı kutlayan Başkan Toçoğlu, yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler alarak, uyum içerisinde çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Başkan Toçoğlu, Sakarya 15 Temmuz Milli İrade Derneği Başkanı Ali İnci ve üyeleriyle de bir araya geldi. Ziyarette kısa bir değerlendirme yapan Dernek Başkanı Ali İnci, “Bütün şehir olarak yola çıktık. Derneğimiz Sakarya’nın tamamını kapsıyor. Her ilçeden farklı milletlerden üyelerimiz var. Dernek olarak çalışmaya devam edeceğiz” derken, Başkan Zeki Toçoğlu, Sakarya 15 Temmuz Milli İrade Derneği’ne çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Kaynak: İHA