Nevşehir'den Kısa Kısa

HAK-İŞ Konfederasyonu Nevşehir İl Temsilcisi Fatih Mutlu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret ederek, çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Kentte HAK-İŞ'e bağlı sendikalarda 3 bine yakın işçinin sendikal haklarının etkin bir şekilde yerine getirilmesi yönünde çalışma yaptıklarını aktaran Mutlu, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki dönemde de işçilerin her zaman yanlarında olacaklarını kaydetti.

Ziyarette Mutlu'ya Öz-İş Sendikası Nevşehir İl Başkanı Süleyman Kürkçü, Hizmet-İş Sendikası Kadın Komisyonu Başkanı Özgül Korkmaz ve Öz Büro İş Sendikası İl Sekreteri Zeynep Ünsal eşlik etti.

- Vali Aktaş, Jandarma noktasını ziyaret etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kozaklı ilçesinde karayolu denetim noktasında jandarma personelini ziyaret etti.

Jandarma sorumluluk alanında yürütülen uygulama ve çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi alan Vali Aktaş, vatandaşın huzur ve güvenliği için aralıksız görev yapan güvenlik güçlerine başarı ve kolaylıklar diledi.

Aktaş'a, Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay da eşlik etti.

- Gazeteciler ile "dostluk maçı"

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti üyeleri halı saha dostluk maçında bir araya geldi.

Uçhisar beldesindeki bir halı sahada gerçekleşen maç öncesi basın mensupları için kişiye özel hazırlatılan formalar Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı tarafından basın mensuplarına dağıtıldı.

Daha sonra Daire Başkanı Arı, dostluk karşılaşmasını Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile tribünden izledi.

Maçın ardından Aktaş ve Arı gazetecilerle bir süre sohbet etti.

Kaynak: AA