ANTİKAD'dan Başkan Genç'e Ziyaret

Antalya İş Kadınları Derneği (ANTİKAD) Başkanı Aynur Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Döşemealtı Belediye Başkanı Turay Genç'i ziyaret etti.

Döşemealtı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Genç, Antalyalı iş kadınlarını ağırladı. Ziyarette konuşan Genç, kadınların başta yerel yönetimler olmak üzere siyasette de söz sahibi olmaları gerektiğini kaydetti.

Kadınların istedikten sonra başaramayacağı ve yapamayacağı hiçbir iş kolunun olmadığını belirten Genç, "Biz de belediye olarak bu minvalde çalışmalar yapıyoruz. Başkan yardımcılarımdan birisi kadın, ayrıca birim müdürlerim ve şeflerim arasında çok sayıda kadın bulunmakta. Birinci ligde mücadele eden kadın futbol takımımız var." dedi.

Dernek faaliyetleri hakkında Başkan Genç'e bilgi veren ANTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Doğan da iki ay önce yapılan seçimle yeni yönetim kurulu olarak göreve geldiklerini kaydetti.

Doğan, "Kadınların iş dünyasında çok daha etkin ve aktif olabilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca kadın istihdamını artırmak projelerimizi hayata geçirdik. Sizin de kadınlara karşı pozitif ayrımcılık yaptığınızı biliyoruz ve çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Birlikte hazırlayacağımız ve kadınların iş hayatına kazandırılması için uygulamaya konacak projelere imza atak istiyoruz." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA