Didim AK Parti'de Gençler Duran'a Emanet

AK Parti Didim İlçe Gençlik Kolları kongresinde Mevcut Başkan Kaan Özal Duran, güven tazeledi.

Didim AK Parti'de Gençler Duran'a Emanet
Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde yapılan İlçe Gençlik Kolları kongresine AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Seda Sarıbaş, AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Eski İlçe Başkanı Cenk Ünlü, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Tan, eski il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan seçimi yapıldı. Ardından ilk konuşan Mevcut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Özal Duran 2015 yılından bu yana bu görevi yürüttüğünü belirterek “Türkiye’nin en büyük partisinde görev almaya başladığım günden bu yana bir çok kişiden destek aldım. Bu süreçte başta annem ve ağabeylerim olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ederim. 3 yıldır bu görevi yaptım; yeniden bu görev bana tebliğ edildi. Didim’i AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ise yeni seçilecek gençlik kolları yönetimine görevlerinden başarılar dilerken “bugün burada ilk düğünümüzü yaptık; cumartesi günü ilçe kongremizde hep birlikte yine bir arada olacağız. 2019’da da Didim’i Cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz.”dedi.

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız ise 17 kongrenin 16. sını Didim’le yaptıklarını belirterek süreç içerisinde Didim ilçe örgütüyle güzel çalışmalar yaptıklarını ifade etti ve yeni görevlerinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından İl Gençlik Kolları eski başkanlarına üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yer aldığı tablo hediye edildi. Tek liste ile seçim yapılırken, Duran güven tazeledi.
Kaynak: İHA