'Şehrim 2023' Projesi

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, "Şehrim 2023" projesiyle şehirlerin yol haritalarının belirleneceğini belirtti.

Akmeşe, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Genel Merkez Şehir ve Kültür Başkanlığı'nın "Şehrim 2023" projesini hayata geçirdiğini anımsattı.

Projeyle her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyon planlarının ortaya konulmasının hedeflendiğini ifade eden Akmeşe, şunları kaydetti:

"Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan'ın da belirttiği gibi 'Şehrim 2023' otobüsleri ile halkla şehir meydanında bir araya gelinecek. Şehrin bütün aktörlerinin bir araya toplanacağı şehir buluşmaları gerçekleştirilecek.Uzman heyetler bir araya gelerek görüşleri analiz edecek. Şehirde yaşayanlar düşüncelerini aktaracak, gurbetteki hemşehrilerimiz de internet üzerinden veya aplikasyon uygulaması üzerinden düşüncelerini aktarabilecek.

Projenin amacı, şehre dair hayalleri, hedefleri, projeleri bir stratejiye dönüştürmek bir vizyon ortaya koyabilmek. Şehrim 2023 projesiyle hazırlanan raporlar, stratejiler, düşünceler Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak, ardından yol haritasına dönüşecek."

Kaynak: AA