Doğanın Yok Oluşuna Ritimle Dikkati Çekecek

Perküsyon sanatçısı Okay Temiz, doğanın küresel yok oluşuna dikkati çekmek amacıyla 11 Şubat'ta 'Ritmin Günü Doğaya Saygı Konseri'nde uluslararası sanatçılarla sahneye çıkacak.

Perküsyon sanatçısı Okay Temiz gelenekselleşen "Ritmin Günü" konser dizisi kapsamında doğa ve müzikseverlerle buluşacak.

Uluslararası sanatçı topluluklarının katılımıyla 15'incisi düzenlenen "Ritmin Günü Doğaya Saygı Konseri", 11 Şubat'ta CRR Konser Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Konserde doğanın değişimini müzik ve metinle anlatmaya çalışacak olan Temiz'e, Rus ağız harb sanatçısı Olena Uutai ile Senegalli davulcu Yamar Thiam başta olmak üzere Finlandiyalı Tom Temiz, Senegalli Seck Babacar, Saliou Sene ve Sara Mbaye Aminata, Gineli Diabate Kandioura, Malili Muhamed Ali Diallo ve Andreas Metzeler eşlik edecek.

Doğanın küresel yok oluşuna dikkati çekmeyi amaçlayan Temiz'in konser grubunda ayrıca 25 kişilik Okay Temiz Ritim Atölyesi üyeleri ile Çağdaş Oruç, Ahmet Özden, Rüstem Çenbeli, Burcu Karadağ ve Tolga Ünaldı gibi müzisyenler de yer alacak.

"Ritim Günü" dizisinde bugüne kadar "Dünya Ritimleri", "Ustalar Buluşması", "Kadına Şiddet", "Küresel Isınma" ve "Su" gibi farklı konseptlerde konserler veren Temiz ve beraberindekiler, zengin bir repertuvarı dinleyenlerin beğenisine sunacak.
Kaynak: AA