WTC’den öncü iş insanlarına sempozyum

Dünya Ticareti İş Geliştirme Konseyi tarafından 24 Mart 2018 tarihinde Double Tree By Hilton Piyalepaşa İstanbul adresinde “Öncü iş insanlarına sempozyumu” düzenlenecek.

WTC’den öncü iş insanlarına sempozyum
WTC Dünya Ticareti İş Geliştirme Konseyi tarafından 24 Mart 2018 tarihinde Double Tree By Hilton Piyalepaşa İstanbul adresinde “Öncü iş insanlarına sempozyumu” düzenlenecek.

Sempozyum Başkanı ve Dünya Ticareti İş Geliştirme Konseyi Başkanı Ümit Kaya yaptığı açıklamada; “İş dünyasının saygıdeğer iş insanlarını bir araya getiriyoruz. Bilgi, tecrübe ve beceri sahibi, kıymetli iş insanlarının bir araya gelmesi ile tanışma ve ülkemiz için yapılabilecek olan çalışmalar ve faydalarının düzenlenecek bu organizasyonla ortaya çıkacağına inanıyorum. Bu konuda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın dünya genelinde yapmış olduğu çalışmaları daha da üst noktalara taşımak ve üzerimize yüklenen sorumluluğun farkındayız. Bizler Türkiye Cumhuriyeti Devletini uluslar arası arenada en güzel şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Bu arada Suriye Afrin’de milli kahramanlık yazan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin şerefli askerlerine de Cenab-ı Allah’tan güç kuvvet niyaz ediyor, muzaffer olmalarını diliyorum. Onlar silahları ile çarpışırken bizler de ülkemize uluslar arası arenada hak ettiği değeri yaptığımız kulis çalışmaları ile sağlıyoruz…” dedi.

Yapılacak olan sempozyuma konuşmacı olarak WTC Dünya Başkanı ve Sempozyum Başkanı Ümit Kaya, BMA Technology Ferhat Özdamar, World 17 Kanada Evren Adam Garipoğlu, Uluslar arası Üniversiteler Birliği Velat Ağırman, Aşçıoğlu İnşaat Grup Müdürü Oral Yıldırım, SNR Holding Ramiz Aydaşgil, Uluslar arası Ticaret Avukatı Mikail Arcas, Argedia Danışmanlık Aytaç Yiğitler, Danışman Zafer Uran Zaman katılacak.

24 Mart 2018 tarihinde düzenlenecek olan sempozyuma iş dünyasından katılımın üst düzeyde olması bekleniyor.

WTC’den öncü iş insanlarına sempozyum