Lüks Otomobilde Ölüme Terk Edildiler
Aydın’ın Nazilli ilçesinde, lüks bir otomobil içerisinde terk edilen kanatlı hayvanlar telef oldu. Geride canlı kalan hayvanlara ise güvercin derneği sahip çıktı.

Durumu Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü başta olmak üzere birçok kuruma ileten ancak sonuç alamayan vatandaş, son olarak polisi arayarak yardım istedi. Başka ilgilenen olmayınca polisin ulaştığı Nazilli Güvercin Derneği Başkanı Murat Şimşek, otomobilde kaderlerine terk edilen hayvanlar için harekete geçti. Telef olan hayvanları herhangi bir rahatsızlığa neden olmaması için imha eden Şimşek, ölmek üzere olan diğer hayvanlara ise sahip çıktı. Şimşek tarafından teslim alınan canlı kanatlı hayvanlar, tedavi edilmek üzere dernek binasına götürüldü. Hayvanların kümese döndürdüğü otomobil ise çekici marifetiyle otoparka çekildi.
Araç sahibinin rahatsızlığı nedeniyle hayvanlarla ilgilenememiş olabileceğini söyleyen dernek başkanı Murat Şimşek, “Ben otomobilin sahibini tanıyorum. Büyük bir ihtimalle rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştır. Yoksa bu hayvanları bu halde bırakmazdı. Bize de haber vermedi. Keşke arayıp bilgi verseydi. Hayvanlar bu şekilde telef olmazdı. Çok üzüldüm” dedi.
