Burhaniye'de Galatasaraylılar Derneği Açıldı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Galatasaray taraftarları dernek çatısı altında bir araya gelirken, derneğin açılışında da büyük coşku yaşandı. Açılışa, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç ile AKP İlçe Başkanı Onur Bedir ve Galatasaraylı Vedat İnceefe ile çok sayıda taraftar katıldı.

Onlara da katıldıkları için teşekkür ediyorum. Bende Aydında görev yaptığım için oraları biliyorum. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Derneğin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Belediye Başkanı Necdet Uysal da ”Şampiyon oluruz inşallah. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Burhaniye’mize dostluk ve centilmenlik gelsin. Spor bir ahlaktır. Ahlak bizim için en önemli değerdir. Her zaman sporun yanındayız. Derneğiniz hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Törenin son bölümünde derneğin açılmasında katkısı bulunanlara plaket verildi.
Galatasaylılar Derneği açılışına, Aydın, Didim, Balıkesir, ve Edremit Galatasaray Taraftarları Dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Törenin ardından bol bol hatıra fotoğrafı çektirildi.
