Başkan Tarhan'dan Dayanışma Ziyareti
İlçedeki siyasi parti başkanlarını ziyaret eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Mezitli’de dayanışma ruhunun yüksek olduğunu biliyoruz. Bu bilinci koruyup geliştirmek, için gayret ediyoruz” dedi.

Ziyaretler esnasında ilçede özellikle huzurun ve mutluluğun sağlanması yönünde örnek oluşturmaya gayret gösterdiklerini vurgulayan Tarhan, “Belediye olarak her bölgemize eşit hizmet sunmaya çalışıyoruz. Belediyemizin içinde ya da dışında hiçbir şekilde parti ayrımı gözetmeden çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. İlçemizde dayanışma ruhunun yüksek olduğunu biliyorum. Bu bilinci koruyup geliştirmek için gayret ediyoruz. Bu yüzden çoğu zaman bu tür temaslarda bulunuyoruz” diye konuştu.
Partililerin sıcak ilgisiyle karşılanan Tarhan, MHP İlçe Başkanı Serdar Soydan ve AK Parti İlçe Başkanı İhsan Gültekin’e ve yönetimlerine misafirperverliği için teşekkürlerini sundu.
