Hakkari'de Adnan Oktar'a Tepki

Diyanet-Sen Hakkari Şubesi üyeleri, yaptıkları basın açıklamasıyla Adnan Oktar'a tepki gösterdi.

Sendika binasında bir araya gelen üyeler adına basın açıklamasını okuyan Diyanet-Sen Hakkari Şube Başkanı Yasin Aşkan, milletin İstiklal mücadelesi verdiği dönemde bazı kişilerin bu mücadeleyi akamete uğratmak istercesine suni gündemler oluşturma peşinde olduğunu belirtti.

Oktar'ın da yaptığı programlarla İslam ahlakıyla bağdaşmayan görüntülerle halkın karşısına çıktığını ifade eden Aşkan, şöyle devam etti:

"Oktar'ın programlarına vatandaşlar da tepki gösteriyor. İslam'ın, kadın ve erkeklerin giyimi ile tavır ve davranışı konusundaki hükümleri açık iken bırakın İslam dinini, Yahudi ve Hristiyan inancının dahi tasvip etmeyeceği nahoş görüntülerle ekranlarda boy gösterip, toplumun sinir uçlarına dokunmak normal karşılanacak bir durum değildir. Hakimlerimizden talebimiz odur ki İslam dininin genleriyle oynayan, halkın değerlerini bile bile aşağılayan, toplumda kin ve nefretin yaygınlaşmasına yol açan, devletin kurumlarına salya sümük saldıran, ahlaksızlığı fikir özgürlüğü diye servis eden bu şer unsurların İsrail ve FETÖ hayranlığı dahil arkalarında var olan güçler ve ekonomik beslenme kaynakları araştırılsın ve hak ettikleri ceza kendilerine verilsin."

Kaynak: AA