Afrin Şehitleri Dualarla Anıldı
Afrin operasyonunda iki hafta geride bırakılırken, TSK’nın Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması ve şehit olan askerlerin ruhu için Küçükçekmece’de, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile Mevlid-i Şerif okundu.

İlçe Müftüsü Mustafa Temel, şehit düşen askerlerin ruhu için dua ederken, harekatın zaferle sonuçlanması için Fetih Suresi de okundu. Mevlide vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.
“Şehitlerimizin ruhu şad olsun”
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, vatandaşlara teşekkür ederek, “Amacımız ordumuza, askerlerimize bir nebzede olsa moral vermek, onlara dua etmek, şehit düşen şehitlerimizin ruhunu şad etmek. Rabbim Afrin’de çarpışan yiğitlerimize güç kuvvet versin. Şehit düşen askerlerimizin ruhu şad olsun. Türkiye Cumhuriyeti evlatları olarak onlara minnettarız” diye konuştu.
Mevlit sonunda vatandaşlara Küçükçekmece Belediyesi tarafından pilav ve ayran ikram edildi.
