Börü'de dikkat çeken sahne: Reina katliamı

Star TV'de uzun süredir tanıtımları dönen 6 bölümlük Mini Dizi Börü, ilk bölümüyle Star TV'de ekrana geldi. Börü'nün ilk bölümünde yılbaşı gecesindeki Reina saldırısı ele alındı.

Börü'de dikkat çeken sahne: Reina katliamı
Börü'de dikkat çeken sahne: Reina katliamı
Türkiye’nin yakın tarihinde yaşanan gerçek olaylardan esinlenen BÖRÜ dizisinin ilk bölümüne Reina katliamının ele alındığı sahneler damgasını vurdu.

BÖRÜ’NÜN KONUSU

2014 baharında Türkiye. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. BÖRÜ, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor.

OYUNCU KADROSU

BÖRÜ’nün oyuncu kadrosunda, izleyicinin DAĞ film serisinden tanıdığı pek çok isim var. Aralarında, Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Ozan Ağaç, Bedii Akın, Gürol Tonbul, Tan Altay, Melis Hacic gibi isimlerin bulunduğu oyuncuların her biri, Polis Özel Harekat’ın en seçkin birimi, 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ timinin üyelerine hayat verecek. Deneyimli oyuncu Mesut Akusta ise Özel Harekat’ın kurucuları arasında yer alan en önemli karakterlerden birini canlandıracak. Zafer Algöz, Hüseyin Avni Danyal gibi isimler ise seride konuk oyuncu olarak yer alıyor.