Meral Akşener'e HDP göndermesi

Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, İyi Parti ve HDP'nin aynı masada buluştuğuna dikkat çekerek "Çok evrilme devrilme gördük de ülkücülükten bölücülüğe doğru gidenine ilk defa rastladık." mesajını paylaştı.

Meral Akşener'e HDP göndermesi
Meral Akşener'e HDP göndermesi
CHP Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan, dün katıldığı bir televizyon programında CHP - HDP - İyi Parti ve Saadet Partisi'nin bir toplantıda biraraya geldiğini söylemişti.

İttifak konusunun tartışıldığı programda CHP'li Kılıçarslan, ''Dün bir toplantı yapıldı. Sizin haberiniz olmadı. CHP'li Mehmet Bekaroğlu, HDP'li Ayhan Bilgen, İyi Parti, Saadet Partisi... Hepsinin olduğu toplantı.' demişti.

Bu açıklama İYİ Parti ve HDP'nin aynı masaya oturduğunu deşifre ederken ortaya çıkan tabloyu Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı değerlendirdi. Pazarcı, Twitter sayfasından 'CHP'nin PM üyesi Zeki Kılıçaslan, HDP ile yaptıkları gizli ittifak toplantısına Akşener'in İP'sinin de katıldığını açıkladı. Çok evrilme devrilme gördük de ülkücülükten bölücülüğe doğru gidenine ilk defa rastladık.' mesajını paylaştı.