Mehmetçikten Eğitime Destek
MUŞ – Muş’un Malazgirt İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan askerler, Aynalıhoca Köyü İlk ve Ortaokulundaki sınıfları boyayarak lavabolarını onardı.

Aynalıhoca Köyü İlk ve Ortaokulunun idarecileri ise, Muhtar Aydın Altun tarafından okul için boya temin edildiğini belirterek, “Muhtarımız Aydın Altun, İlçe Jandarma Komutanımız ile görüşerek, yardım istediklerini belirtti.
Jandarma Komutanımız Samet Tonga’dan okulun boyanması, bayrak temini için yardım ve lavabolarımızın onarılmasını istedik. Sağ olsun bize asker göndererek hepsini yaptı. Tüm köyde yaşayan vatandaşlar adına komutanımıza ve şerefli askerlerine, Muhtarımız Aydın Altun’a çok teşekkür ediyoruz. Askerlerimiz çok gayretli çalışarak, okulumuzu şahane bir şekilde boyadılar. Diğer okullardaki boya yapım işleri bu kadar güzel olmuyor. Askerler daha güzel boyuyor" diye konuştular.
