Eskişehir'de Kafkas Rüzgarı Esti
Eskişehir Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Komisyonu tarafından düzenlenen ‘Müzik Gecesi’ dernek binasındaki salonda gerçekleştirildi.

Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) tarafından 2018’in ‘Anadil Yılı’ ilanıyla birlikte UNESCO’nun ‘Dünya Anadil Günü’ kabul ettiği 21 Şubat’ın kesişmesiyle düzenlenen etkinlikte gruplar, Adige ve Abaza dillerinde şarkılar söyledi.
Yaklaşık 150 kişinin doldurduğu salonda dinleyenler şarkılara eşlik etmeyi ihmal etmedi. Yarışmacı 5 müzik grubu ilk olarak jürinin değerlenmesinden geçtikten sonra programı izleyenler de sosyal medya üzerinden açılan oylamaya katılarak 1’inciyi belirledi. Oylamada 1’inci seçilen Kolejxer Gup (Grup Kargalar) üyeleri, plaketini Başkan Ertok’un elinden aldı.
