Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, Zeytin Dalı Harekatında Afrin’de teröristlere karşı kahramanca mücadele eden Mehmetçiklere gönderilmek üzere mektup kampanyası başlattı. “Mardin’den Afrin’e Mektup Var” projesi kapsamında yazılacak mektuplar, Gençlik Merkezine teslim edilecek. Burada toplanan mektuplar, kahramanca mücadele eden Mehmetçiklere gönderilecek.
Vali ve
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili
Mustafa Yaman, “Afrin’de PKK/KCK/YPG/DEAŞ gibi terör örgütlerine karşı düğüne gider gibi
Zeytin Dalı Harekatında mücadele etmeye giden kahraman Mehmetçiklerimizin yüksek olan moral ve motivasyonuna katkı sunmak için belediye olarak böyle bir çalışma başlattık. Bu kampanya, Mehmetçiklerimizi hiçbir zaman unutmadığımızı, her zaman kalbimizde ve dualarımızda yer aldıklarını göstermek amacıyla güzel bir çalışma. Projemizin adı ‘Mardin’den Afrin’e mektup var’. Bu proje kapsamında
Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi olarak
Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de görev yapan Mehmetçiklerimize moral ve motive amacıyla mektup gönderiyoruz. Gençlerimiz, 20 Şubat ile 15 Mart tarihleri arasında yazdıkları mektupları Gençlik Merkezimize teslim edebilirler” dedi.