Başkan Karadağ'dan Ankara'dan Müjdeler
Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara’da bulunan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ sosyal medya hesabından iki müjdeli haberi art arda verdi.

Başkan Karadağ bir diğer paylaşımında ise, "Değerli Üreticilerimiz, Sevgili Hemşehrilerimiz; TC Kimlik Numarası son rakamı 0-2 olanlar 23/02/2018 Cuma Günü saat 18:00’den sonra, TC Kimlik Numarası sonu 4-6 olanlar 2 Mart Cuma günü saat 18:00’den sonra, TC Kimlik Numarasının sonu 8 olanlar 9 Mart Cuma günü saat 18:00’dan sonra Mazot ve Gübre Desteği ödemelerini çekebileceklerdir. Hayırlı olsun" dedi.
Paylaşımları ile milyonlarca çiftinin merakla beklediği mazot ve gübre desteği destek ödemeleri için tarih paylaşan Başkan Karadağ, tüm çiftçilere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
