SP Genel Başkanı Karamollaoğlu Hatay'da
HATAY – Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hatay İl Başkanlığı’nın 6. Olağan Genel Kurulu’na katılmak üzere Hatay’a geldi.

Zamanında ittifak yaptıklarını ancak 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçiminde ittifak yapmadan seçime gireceklerini kaydeden Karamollaoğlu, “Bazı ittifaklar yaptık ve bu ittifaklardan dolayı da hiçbir zaman pişmanlık duymadık. Çünkü biz kutuplaşmanın o ittifaklarla önünün kesildiğine inanıyoruz. Ancak biz bu mahalli seçimler de kendimiz bütün partilerin seçimlere ayrı ayrı girebilmesinin daha doğru olacağının düşüncesi ile hareket ettik. Ve biz her yerde en iyisini yapmak için varız. Gayret göstereceğiz. Yeri gelir, dirsek temasında bulunuruz dedik. Bunu söylerken de hep mahalli yönetimlere intizar ettirdik. Biz bir şehrin ranta dayalı olarak geliştirilmesine karşıyız. Şu anda Türkiye’de rant kavgası var. Biz mutlaka bunların önünün kesilmesi alınması kanaatindeyiz” ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu salondan ayrıldı. Yapılan kongre sonunda ise mevcut İl Başkanı Mustafa Eğe ise kullanılan oyların sonucuna göre güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
