Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Damızlık Kolun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ile bir araya geldi.
Tarım platformu üyeleri Aksaray’ın
tarım ve hayvancılığındaki gelişmeler ve bazı sıkıntıları hakkında
Milletvekili İlknur İnceöz’e bilgiler verirken,
tarım ve hayvancılığın dünyada ve Türkiye’de olduğu kadar Aksaray’da da çok önemli bir sektör olduğunu vurguladılar.
AK Parti Milletvekili İlknur İnceöz,
AK Parti hükümetinin
tarım ve
hayvancılık politikalarını yakından takip ettiğini ve gerekli tüm çalışma ve desteklemeleri yaptığını belirterek, “Üreticilerimiz, emekçilerimiz, ülkemiz için çok önemli bir üretim kesimidir. Biz
AK Parti hükümeti olarak iktidarlığımız boyunca
tarım ve hayvancılığa
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde verilmemiş kadar destek ve çalışma yaptık. Önce ülkemiz, sonra da Aksaray’ımız için ne gerekiyorsa yapılacak” dedi.