Huzurevi İçin Buluştular
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Huzurevi’ne destek amacıyla bir etkinlik düzenlendi.

Etkinlik kapsamında açılan stantlarda satılan ürünlerin geliri Huzurevi’nde Hobi Atölyesi yapımı çalışmalarında kullanılacak.
Açılış törenini ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte stantları gezen TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, kadınların girişimci olması ve üretime katılmasını desteklediklerini belirterek, “TTSO olarak açtığımız girişimcilik eğitimlerine katılanların yarısına yakınını kadınlar oluşturuyor. Son 5 yılda bini aşkın kadına girişimcilik eğitimi verdik. Kadınlarımızın iş hayatına patron olarak girmesi en büyük arzumuzdur. Kadınlar ülkemizin üretim gücünü artırıyor. Kadın Girişimciler Kurulumuz tarafından düzenlenen bu etkinlikte de kadınlarımızın çok başarılı çalışmalarını gördük ve mutluluk duyduk” dedi.
