'İnsanlık Ölmüş' dedirten olay
Nişantaşı’da işlek bir caddede doktordan çıktığı öğrenilen yaşlı adam, kaldırımda yürüdüğü esnada kalp krizi geçirdi. Kriz geçirdiğini gören vatandaşlar adamı karga tulumba otomobile taşıdı ardından da ambulansla hastaneye kaldırıldı.

“İnsanlık zaten tamamen ölmüş”
Olayı gören seyyar satıcı Yasin Yılmaz, “Biz buraya geldiğimizde amca yere düştü ve baygın halde yatıyordu. Bizde bir anda ona müdahale edelim derken kendi çabalarımızla elimizden geleni yapmaya çalıştık. Kalp masajı yaptık, dili kilitlenmesin diye yukarıya çıkarttık ve elini, yüzünü yıkadık. Biraz kendine gelmeye çalışırken, kalp masajı dahil yaptık. Ancak bu cadde üzerindeki doktorların hiçbirisi gelmedi. Buradaki doktorlar camdan izliyorlar. Bu insanlık zaten tamamen ölmüş. Ben bir doktor olacağım ve buradaki hastaya müdahale etmeyeceğim. Hiç kimse aşağıya inmedi, neden böyle oluyor. Kendi hastasını bile bırakıp burada görevini yapman lazım. Adam gözümüzün önünde mosmor oldu. Vatandaşların hepsi müdahale etmeye çalıştı ama ambulans sonra geldi götürdü” dedi.
Gazeteciye de saldırdılar
Öte yandan yaşlı adama yapılan müdahaleyi görüntüleyen bir gazeteci de, cadde üzerindeki kimliği belirsiz bir şahıs tarafından saldırıya uğradı. Gazetecinin telefonuna vurarak bağıran şahısla arbede yaşandı. Diğer vatandaşların araya girmesiyle saldırgan şahıs uzaklaştırıldı.
