Büyükşehir Germencik'i Dinledi
Vatandaşlarla yaşadıkları yerlerde buluşup onların taleplerini dinlemek için Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından özel olarak dizayn edilen büyükşehir tırı Germencikli vatandaşlarla bir araya geldi.

Bürokratlar Germencik’te de muhtarlara ve vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi’nin hem ilçeye hem de mahallelere yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verirken onların da isteklerini yerine getirdiler.
Germencikli vatandaşlar: Büyükşehirden memnunuz
Yapılan yatırımlar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Germencikli vatandaşlar büyükşehrin hizmetlerinden memnun olduklarını belirttiler. Germencik’e yapılan yollar ve ASKİ’nin yürüttüğü çalışmaların hayatlarını kolaylaştırdığını ifade etti.
Mobil araçla Aydın’ın bütün ilçelerini dolaşacak olan Büyükşehir Belediyesi bürokratları, 9 Kasım’da İncirliova’da vatandaşlarla bir araya gelecek.
