Hizmete Engel Yok
Engelli dostu Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “engellilere karşı duyarlılık” mesajı verirken son 1 yılda Engelli Danışma Merkezi vasıtasıyla 2 bin 835 kişiye hizmet verildiğini söyledi.

“Aramızdaki Fark Engel Olmasın Projesi” ile okulların fiziki koşullarını engellilerin kullanımına uygun hale getirdiklerini belirten Başkan Ak şu bilgileri verdi:
“Okul girişlerine rampalar yaptık. 21 Okulumuzda özel alt eğitim sınıfları açtık. Ayrıca Engelli Mesleki Eğitim ve Otistik Çocuklar Merkezinin açılmasına destek olduk. Türkiye Belediyeler Birliği önderliğinde Dezavantajlı Bireylerin istihdamı için Eğitim ve Koordinasyon Projesini (İSKEP) hayata geçirdik. Projeden şu ana kadar bin 500 vatandaşımız faydalandı. İletişimde engelleri kaldırmak için işitme ve konuşma engelli vatandaşlarımıza özel İşitme ve Konuşma Engelli Hattını açtık."
Ak, 2010 yılından bu yana hizmet veren Engelli Danışma Merkezi ile yaklaşık 25 bin kişiye ulaştıklarının da altını çizdi.
