Sevgi'nin Mutluluğuna İl Protokolü Tanıklık Etti

Sakarya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk evlerinde yetişen Sevgi Bilgin'in (19) nikahı, il protokolünün katılımıyla kıyıldı.

Sakarya Çocuk Evlerinde devlet koruması altında yetişen Sevgi Bilgin, hayatını Orhan Güzel ile birleştirdi.

Çiftin, kent merkezindeki bir düğün salonunda kıyılan nikahında, gelinin şahitliğini Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, eşi Esma Balkanlıoğlu ve Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, damadın şahitliğini ise eniştesi Kazım Balkan yaptı.

Törene, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu'nun eşi Gönül Toçoğlu, Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı, Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, SGK İl Müdürü Erhan Çavuş, İŞKUR İl Müdürü Tekin Kaya, İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, Serdivan Belediye Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli katıldı.

Nikah sonunda çifte mutluluk dileyen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Işıksu, "Gençlerimizi bu mutlu gününde yalnız bırakamayan tüm misafirlere teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: AA