İzmir Fashion Week'e Doğru

Ünlü tasarımcılar ve firmaların yeni sezon kreasyonlarını sergileyeceği İzmir Fashion Week, 5-7 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Ege Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Atınç Abay, 5-7 Kasım tarihlerinde bu yıl altıncısı düzenlenecek İzmir Fashion Week'in tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, etkilikte moda ve hazır giyim sektörünün nabzını tutacaklarını ve Türkiye'nin başarılı modacılarının tasarımlarını İzmirlilerle buluşturacaklarını söyledi.

Markalaşmaya verdikleri öneme dikkati çeken Abay, bu amaçla tasarımcıları desteklediklerini kaydetti.

Abay, modacıların eserlerinin yerli mankenler tarafından sergileneceğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Organizasyon kapsamında birçok etkinlik gerçekleştirilecek. Üç gün boyunca İzmir'i modanın başkenti yapacak Fashion Week kapsamında, sektöre katkı sağlayacak moda sohbetleri ve farklı kreasyonlar görücüye çıkacak. Derneğimiz, sektörde yeni ufuklar açacak her türlü projenin içinde yer almaya devam edecek."

İzmir Fashion Week'in koreografı Akif Örük ise etkinliğin İzmir'in moda kenti olması yolunda önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, altı yıldır gerçekleştirilen İzmir Fashion Week ile sektöre büyük katkılar sağlandığını kaydetti.

Kaynak: AA