Çorlu'da Kanserle Mücadele Eğitimleri Devam Ediyor
Çorlu Belediyesi, Çorlu Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (Çorlu KETEM) ve Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliği ile düzenlenen ve kanserde erken teşhisin önemi konusunda bilgilendirme amacıyla sürdürülen çalışmalar Seymen Mahallesi’nde devam etti.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Perin, KETEM ile başlattıkları çalışmalar kapsamında kanserle mücadele ettiklerini ve Çorlu’da yaşayan tüm kadınlara ulaşmak istediklerini ifade ederek, kanser ile yılmadan mücadele edeceklerini dile getirdi.
Çorlu KETEM Uzman Dr. Eylül Taneri seminere katılan kadınlara KETEM’in çalışmaları ve kanserde erken teşhis konusunda açıklamalarda bulunarak KETEM bünyesinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen kanser taramaları hakkında eğitim ve bilgiler verdi.
