Şehit Jandarma Uzman Çavuş Neşet Gök İçin Beylikova'da Mevlit Okutuldu

Batman’ın Gercüş ilçesi kırsalında yürütülen operasyon sırasında bölücü terör örgütünün el yapımı patlayıcı saldırısı sonucunda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Neşet Gök için Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp tarafından mevlit okutuldu.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Neşet Gök İçin Beylikova'da Mevlit Okutuldu
Cuma namazı öncesi Beylikova ilçesi Çarşı Camisinde gerçekleştirilen mevlit programına; Vali Özdemir Çakacak, Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, Vali Yardımcısı Alper Balcı, İl Jandarma Komutanı J.Alb. İlhan Şen, İl Müftüsü Bekir Gerek, Beylikova Kaymakamı Samet Öztürk, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, şehidin babası Turan Gök, annesi Nurcan Gök, erkek kardeşleri Burak ve Batuhan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, müftülük görevlileri tarafından ilahiler seslendirildi. Eller semaya kaldırılarak vatanın ve milletin mukaddesatı uğruna şehit olanlar için dualar edildi.

Daha sonra namaz çıkışı mevlit programına katılan şehit yakınlarına ve vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu. Ayrıca, Beylikova Müberra Mehmet Güleç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri de Şehit Jandarma Uzman Çavuş Neşet Gök’ün ruhunu şad etmek için vatandaşa aşure dağıttı.

Mevlit sonrasında şehidin ailesine, sabırlar dileyen Vali Çakacak, "Bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Bu cennet vatanda, bu güzel ülkede bağımsız olarak yaşıyorsak, bayrağımız gönderde nazlı nazlı dalgalanıyorsa, bugün huzur ve güven içerisinde günlük hayatımıza devam edebiliyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Onların fedakârlıkları, onların hakları hiçbir şeyle ödenemez. Onların bize emaneti olan aileleri için her zaman devletimizin tüm imkânlarını seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz. Milletçe; aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz” dedi.

Kaynak: İHA