Genel Müdür Tekataş, Çalışmaları Denetledi
Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, kurumda ekip ruhunun hakim olduğunu ve birliktelikle başarıya ulaştıklarını belirterek, “VASKİ’de ’ben’ değil ’biz’ varız diyerek hizmet ediyoruz” dedi.

“Görünmez kahramanlarımız var”
VASKİ’nin ekip ruhu ile çalıştığını ifade eden Tekataş, disiplinli çalışma ile hareket ettiklerini, eziyeti ve cefayı birlikte göğüslediklerini belirtti.
VASKİ’nin çalışmalarında görünmez kahramanların bulunduğuna değinen Tekataş, “Onlar ki soğuk, kar kış demeden her zaman görev yapıyorlar. Van’da arızaların bir iki ay içerisinde yüzde 20 azılmasında o fedakar çalışanlarımızın imzası var. Onun için bu kurumda ‘ben’ yok, ‘biz’ varız anlayışla hareket ediyoruz. Halk için hizmet yarışındayız. Tüm ekibimi candan kutluyorum. Çalışmaların asıl kahramanı onlardır" şeklinde konuştu.
