Sultan Center Yenileniyor
Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın,yıllardır atıl bir halde duran Sultan Center’ın yenilenerek modern bir çarşıya dönüştürüleceği müjdesini verdi.

Projenin aynı zamanda ilçedeki istihdamın gelişmesine de katkıda bulunacağını kaydeden Başkan Remzi Aydın şöyle devam etti;
“ESTAM projemizle, Eyüpsultan tarihi merkezi, tarihi dokuyu koruyarak yepyeni bir siluete kavuşturacağız.
ESTAM uzun soluklu ve çok önemli bir proje. Büyükşehir Belediyemizle birlikte uygulama çalışmalarına başladık. İlçemizin merkezinde yıllardır atıl bir vaziyette duran Sultan Center’ın da ihalesi yapıldı.
Yakında inşaata başlanacak bu merkez de modern görünümlü muhteşem bir çarşı haline getirilecek. Eyüp merkezde yapılacak bu alışveriş merkezi, hem ilçe sakinlerinin, hem de Eyüp Sultan’ı ziyarete gelenlerin buluşma noktası olacak. Eyüpsultan’ın vizyonunu genişletecek yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.”
